پوستر همایش

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
اختتامیه دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم برگزار شد.
1396/09/26

دومین کنفرانس ملی  و اولین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم" با همکاری انجمن سیستم های هوشمند ایران و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان- دانشگاه گیلان برگزار شد.

در آئین اختتامیه این کنفرانس، آقای دکتر عباسی عضو هیات رئیسه و نماینده محترم مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، با ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشستهای علمی در سطح بین المللی، این کنفرانس را فرصتی بی نظیر برای توسعه همه جانبه استان گیلان، به خصوص شهرستان رودسر در بخشهای مختلف گردشگری، کشاورزی، حمل و نقل و سایر زیرساختها بیان نمود.

آقای پروفسور فتحی، رئیس دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم، نیز ضمن تشکر از همه مهمانان و محققان خارجی و داخلی شرکت کننده در این کنفرانس، از ارسال بیش از ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه و پذیرش و ارائه ۱۳۰ مقاله به صورت سخنرانی و  ۸3 مقاله به صورت پوستر طی دو روز برگزاری کنفرانس خبر داد. ایشان ضمن تشکر ویزه از همه عوامل برگزاری، برای برگزاری هرچه باشکوه تر کنفرانسهای بعدی ابراز امیدواری نمود.

همچنین آقای دکتر لطفعلی نائب رئیس محترم هیات مدیره شرکت گسترش خدمات مخابرات ایران بعنوان یکی از حامیان مالی کنفرانس، در بخش دیگری از مراسم اختتامیه، طی سخنانی به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت و نقش آن در توسعه زیرساخت های مختلف کشور پرداختند.

در پایان مراسم از سخنرانان کلیدی، برگزار کنندگان کارگاه ها، نویسندگان مقالات برتر، حامیان مالی کنفرانس با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر بعمل آمد.